След като досегашният изпълнителен директор на Булгартрансгаз“ Владимир Малинов прие да стане служебен

...
След като досегашният изпълнителен директор на Булгартрансгаз“ Владимир Малинов прие да стане служебен
Коментари Харесай

Кирил Равначки поема управлението на „Булгартрансгаз“

След като досегашният изпълнителен шеф на „ Булгартрансгаз “ Владимир Малинов прие да стане служебен енергиен министър, неговото място ще заеме Кирил Равначки. Той е определен след решение на Управителния съвет на „ Булгартрансгаз “ ЕАД на 9 април 2024 година



В интервала от 2019 година до началото на 2023 година Равначки е изпълнителен шеф на „ Газов Хъб Балкан “ ЕАД. До декември 2023 година той е член на общото заседание на Европейската асоциация на енергийните тържища в Европа. Представител е на България в управителния координационен съвет на общата платформа за покупка на природен газ, основана в края на 2022 година от Европейската комисия. От февруари 2023 година Кирил Равначки е член на Управителния съвет на „ Булгартрансгаз “ ЕАД.

В интервала 2012 – 2018 година той работи в газопреносния оператор като експерт в отдел „ Финанси “, както и като шеф на ръководство „ Анализи и интернационална активност “. Завършил е специалности „ Икономика “ и „ Бизнес администрация “ в Американския университет в България.

Документите за регистриране на променените условия в сдружението са подадени в Търговския указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР